dimecres, 9 de juliol del 2014

Un dissabte qualsevol pot ser un gran dissabte.

Fa molt de temps que estic subscrita a www.exploratgn.cat/ca, www.exploratgn.cat/blog/ca/ que envia informació sobre què fer el cap de setmana si vius a les comarques de Tarragona i tens nens petits.

Doncs aquest cap de setmana passat, vam fer dues coses que ens proposaven en aquesta pàgina i ha estat fantàstic! Us explico:

Una de les propostes era una sortida guiada pel parc ecohistoric i l'aqüeducte de les ferreres, altrament conegut com l'entorn del Pont del Diable, a càrrec de www.limonium.org, que fan cada primer dissabte de mes i va ser fantàstica. Van ser gairebé tres hores de joc, descoberta i llegendes. Des d'aquí dono les gràcies a la Marta per tota l'activitat ja que tota la família la vam disfrutar molt.


ecoparc

Aquí teniu la petita de la família desxifrant un gerogrífc.


Pont
Sempre que passejo per un lloc així, penso tot el que ha passat
 per aquí i em sento trepitjant història.
 M'agafa com un calfred.

I la segona activtat va ser anar a Batea a una fira medieval. Aquesta segona opció també va estar molt bé, tot i que us aconsello que si mai hi voleu anar hi aneu cap a les cinc de la tarda, no abans. Nosaltres hi vam anar a l'hora de dinar i em vaig pensar que m'havia equivocat o de poble o de data! En aparcar el cotxe, ens vam trobar un poble buit, finestres tancades, el so dels grills com a banda sonora i poca cosa més. De fet ens va costar força descobrir que en un carrer hi havia vida, era a la vora d'un dels pocs bars que vam veure.  La cosa cap a les cinc va canviar totalment i la gent va començar a sortir de les cases per preparar la inauguració de la fira. Nosaltres ens ho vam passar molt bé i el que més ens va agradar va ser descobrir el poble.


Carrers de Batea
Carrers en silenci.

Finestra a Batea
Mirades amagades.

Detalls

detalls que descobreixes.

Carrers engalanats de Batea

Festa al carrer.

Així, doncs, va ser com un dissabte qualsevol es va convertir en un gran dia.

Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada